Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Mainostaja, muistathan ettet mainosta K.18-sivuja tai materiaalia!

Onhan sivuillasi myös mainoskirja, jotta Säilä saa vastavuoroisesti mainostaa teidän sivuillanne?

Vain yksi mainos per sivu!

 

 

Vieraskirja  1  2  > [ Kirjoita ]

Nimi: Dee
Kotisivut: http://dyrfinn.suntuubi.com/

20.03.2017 21:58
Grönlanninmeren ja Norjanmeren tuntumassa sijaitsee alue, jonne harva on löytänyt. Se on aivan oma maailmansa, joka sijaitsee piilossa sumuverhon keskellä, siellä, minne kovin moni ei uskalla mennä eivätkä kaikki edes pääse. Onko juuri sinut valittu yhdeksi heistä, lohikäärmeratsastajista?

Nimi: Chica
Kotisivut: http://sudenkosketus88.suntuubi.com/?cat=1

13.03.2017 20:05
Pitkän taujon jälkeen viimein uudistettu sudenkosketus avaa ovensa kaikille mielikuvituksellisille paajille! Astu avaruudessa oleskelevien susien maahan, jossa vain taivas on rajana! Luon juuri niin mielikuvituksellinen hahmo kuin vain haluat ja lähde suuren seikkailuun hamosi kanssa! :) Sinut tervetulleeksi toivottaa Chica & Yo

Nimi: Misaki
Kotisivut: http://hetaliaworld.w2.fi/

11.03.2017 21:08
Willkommen, välkommen, welcome. Olet tervetullut World of Hetaliaan, jossa pelaamme valtioiden ihmismuodossa olevilla stereotyypeillä.

Roolipeli perustuu Himaruya Hidekazin luomaan Axis Powers Hetalia -mangaan, josta on tehty myös anime. Pelin ikäsuositus on K-13, mutta nuorempienkaan pääsyä ei ole evätty.

Nimi: Sisla
Kotisivut: http://sysala.suntuubi.com/

11.03.2017 12:31
Sysälässä vallitsee kiireetön fiilis ja puitteet ovat, mitä parhaimmat rauhalliseen etenemiseen hevosensa kanssa.
Saa hevosia tulla muuten vain rapsuttelemaan ja tuvan vieraskirjaan voi jättää tervehdyksensä tallilaisille.

Nimi: Vanessa & Audrey
Kotisivut: http://hevostilakoivu.suntuubi.com/

09.03.2017 19:39
Pidätkö ratsastamisesta? Entäpä tarinoiden kirjoittamisesta? Ja ennen kaikkea - rakastatko hevosia? Jos vastasit kyllä, hevostila Koivu on sinulle oikea paikka! Olemme vuonna 2017 aloittanut luotettava virtuaalitalli ja kaipailisimme hoitajia tallillemme.
Tervetuloa mukaan!

Nimi: Dee
Kotisivut: http://dyrfinn.suntuubi.com/

09.03.2017 17:26
Grönlanninmeren ja Norjanmeren tuntumassa sijaitsee alue, jonne harva on löytänyt. Se on aivan oma maailmansa, joka sijaitsee piilossa sumuverhon keskellä, siellä, minne kovin moni ei uskalla mennä eivätkä kaikki edes pääse. Onko juuri sinut valittu yhdeksi heistä, lohikäärmeratsastajista?

Nimi: Nike
Kotisivut: http://nike.w2.fi/

07.03.2017 16:28
Tarinoita, kirja-arvosteluja, blogi, vapaasti kopioitavia ulkoasuja - tätä kaikkea on Niken Valtakunta. Tervetuloa!

Nimi: Unisiipi
Kotisivut: http://romukoppani.suntuubi.com

14.01.2017 19:53
Kiinnostavatko novellit, pidemmät jatkotarinat, kirja-arvostelut tai -esseet?

Ajatusteni romukopasta löytyy sekalainen kokoelma kaikkea edellä mainittua ja enemmänkin. Aiheet pyörivät ihmissuhteiden, soturikissojen ja fantasian ympärilllä. Tulevaisuudessa olisi tarkoitus laajentaa valikoimaa myös rikoskirjallisuuteen ja jännitykseen.

Tervetuloa lukemaan ja nauttimaan!

Nimi: Niameus
Kotisivut: http://rowancastle.suntuubi.com/

05.01.2017 19:44
Hei matkaaja! Näetkö tuon vanhan kuluneen linnan vuorten luona?

Rowan Castlessa sinun on mahdollista kopioida vapaasti ulkoasuja, tilata sivuillesi ainutlaatuinen ulkoasu ja pyytää arvostelu tai listaus. Meiltä löytyy myös kattavaa apua suntuubin käyttöön ja ulkoasujen tekoon. Käy vain peremmälle!

Nimi: L
Kotisivut: http://paperangels.arkku.net

04.01.2017 10:07
Paper Angels - kuuletko siipien havinaa?

Nimi: Zaaga
Kotisivut: http://alyster.suntuubi.com/

03.01.2017 20:31
Alyster on hevosilla pelattava foorumiroolipeli, joka perustettiin jo vuonna 2014 aluksi realistiseksi painottuvana. Pelissä on kaksi lajia, magiahevoset ja normaalit hevoset sekä näiden kahden risteytykset, puoliveriset. Lajit ovat jakaantuneet kahteen suurlaumaan, joiden välissä sinnittelee pieni sekalauma. Kaikilla on silti jotain yhteistä - nykyisyyttä varjostaa menneisyyden kolhut ja menetykset.

Nimi: Zira
Kotisivut: http://gaia.suntuubi.com/

02.01.2017 12:51
2016 vuoden vikana päivänä luotu blogi.

Nimi: Papi
Kotisivut: http://kolmenvoima.suntuubi.com/

01.01.2017 14:35
Soturikissat -sarjaan perustuva tarinasivusto, jolle ylläpitäjät kirjoittavat löyhästi impromuotoista tarinaa. Saattaa sisältää spoilereita Soturikissoista!

Nimi: Unisieppari
Kotisivut: http://subetaedelweiss.suntuubi.com/

01.01.2017 09:15
Tervetuloa Subetahoitola Edelweissiin! Edelweiss on katoavaa lajia, eli aktiivinen subetahoitola, jossa saat hoitamisen lisäksi osallistua subetasi kanssa kisoihin, haasteisiin ja tapahtumiin, kasvaa tasoja, keräillä tavaroita, liittyä kuukausikerhoon ja koettaa voittaa kuukauden kirjoittajan tittelin! Kun olet päässyt itse tarpeeksi korkealle tasolle, saat myös itse järjestää tapahtumia ja ottaa lisää subetoja.

En ole sivuston ylläpitäjä, mutta sain luvan mainostaa.

Nimi: Siivekäs
Kotisivut: http://landoflyndia.suntuubi.com/

30.12.2016 19:44
Portit Lyndiaan...
Tervetuloa, arvon kulkija! Kuka sinut tänne johdattI?

Olet nyt Lyndian porteilla. Ai kysyt, mikä on Lyndia? Lyndia on pieni keskiaikainen kaupunki jossain päin maailmaa, mutta Lyndia on samalla myös itsenäinen valtio. Sitä hallitsee kuningatar Lyydia III. Hän on vielä nuori, 22 vuotias, ja on noussut juuri valtaan. Mahtaakohan hän valita itselleen joskus kuninkaan? Sitä emme tiedä... vielä.Lyndia on siis keskiaikaisessa kaupungissa pelattava vieraskirjapohjainen roolipeli.
Pelin ideana on siis pelata kaupungissa itse luomallasi hahmolla. Onko hän nuori poika, joka yrittää kaikin tavoin päästä tapaamaan nuorta kuningatarta ja voittaa hänen sydämensä? Vai onko hän kenties nuori neiti, joka yrittää päästä linnaan töihin, vaikka piiaksi? Vai onko hän joku kylässä asuva tavallinen ihminen, joka elää perheensä luona ja työskentelee sepän oppipoikana? Sen saat päättää itse.

Nimi: Ginweed95
Kotisivut: http://ginweed95.suntuubi.com/

28.12.2016 23:12
GingaWorldissa nyt mahdollisuus myös tarinaroolipeliin!

Nimi: Dee & Sailukki
Kotisivut: http://kolmenmetsa.suntuubi.com/

25.12.2016 19:49
Tervetuloa soturikissa-aiheiseen roolipeliin, joka on perustettu joulukuussa 2016. Kolmen metsä on perinteinen roolipeli, ei siis tarinaroolipeli, joten autohittaus on kielletty. Silti hahmosi on aloitettava pennusta tai oppilaasta ja kerättävä pisteitä noustakseen arvoasteikossa - pisteitä kerätään vain roolimalla, ei kirjoittamalla tarinoita.

Klaaneja Kolmen metsässä on nimen mukaisesti kolme, Ukkosklaani, Hämäräklaani ja Valoklaani. Klaanit on nimetty perustajiensa Ukkosen, Hämärän ja Valon mukaan. Hämäräklaani on klaanien uusin tulokas, eikä kovin toivottu sellainen. Hämärätähti ei välitä soturilaista lainkaan ja hänen tavoitteenaan näyttää olevan vallata koko metsä.

Juonesta kuitenkin enemmän itse sivuilla, tämä mainos saa jäädä näinkin lyhyeksi - tervetuloa Kolmen metsään!

Nimi: Aava
Kotisivut: http://celesta.suntuubi.com/

25.12.2016 16:18
Tervetuloa Celestaan, nuorille lahjakkuuksille tarkoitettuun kouluun jossa jokaisesta tulee tähti! Oletko valmis liittymään mukaan sisäoppilaitoksen elämään?

Nimi: Kristal
Kotisivut: http://adeje.suntuubi.com/

23.12.2016 22:04
Tervetuloa tutustumiskierrokselle uusvanhaan sisäoppilaitos Adejeen! Adeje on tarinasivu, jonne kaikki ovat tervetulleita päästämään sisäisen kapinallisen (tai ei niin kapinallisen) teininsä valloilleen.

Jos ajattelet, ettei sinulla riitä aika kirjoittaa joka viikko, tai edes kuukausi, ei hätää! Meillä Adejessa ei ole niin tarkalleen sen kirjoittamistahdin kanssa, kunhan näyttää elonmerkkejä chatissa ja kirjoittelee tarinoita silloin tällöin.

Klikkaa ylläolevaa linkkiä ja astu sisään kierojen teinien maailmaan.

Nimi: Lisette
Kotisivut: http://beauxbatonss.wixsite.com/taikaopisto/

23.12.2016 17:23
Tervetuloa uudestaan avattuun Beauxbatonsin taika-akatemiaan! Loistelias, pirteä ja taianomainen taikaopisto ottaa vastaan oppilaita koko Etelä-Euroopasta ja opettaa heille kauneimmat ja syvimmät taikuuden salat.

Beauxbatons on vieraskirjapohjainen tarinaroolipeli, jossa pelataan perinteisesti taikakoulun oppilailla ja kirjoitetaan heidän elämästään koulussa. Tämä kaunis Ranskalainen taikaopisto haluaa antaa kirjoittajilleen mahdollisuuden kehittyä kirjoittajana ja elävöittää omia tarinoitaan. Tietysti oman taikaopiskelijan henkiinherättämisen lisäksi!

Nimi: Bria
Kotisivut: http://people.suntuubi.com/

20.12.2016 20:07
There was a war..

Sota demoneita vastaan oli verinen ja raaka, täynnä tunteita ja menetystä, eikä kukaan päässyt siltä pakoon. Se vei mennessään mpnia henkiä, vaikka itse enkelitkin astuivat taivaasta avuksi. Vaikka se on ohitse, valtataisteluiden ja koston tuulet ovat jo tulossa, eikä ole varmaa, jääkö tällä kertaa mitään jäljelle.

Oletko valmis astumaan maailmaan täynnä epävarmuutta? Kenen joukkoihin liityt?

People on vuoden 2016 lopulla perustettu ihmisroolipeli, jossa pelaamme enkeleillä, demoneilla sekä ihmisillä apokalyptisessä sodan jälkeisessä maailmassa. Tervetuloa mukaan!

Nimi: Aury
Kotisivut: http://llvermorny.wixsite.com/koulu/

20.12.2016 18:02

Kaukana merien toisella puolen ja tuhansia maileja legendaarisesta Tylypahkasta, mount Greylockin huipulla, piilotettuna metsän ja loitsujen avulla sijaitsee yksi taikamaailman suurimmista salaisuuksista - Ilvermornyn koulu noidille ja velhoille.
Sen noidutut kiviseinät ovat seisoneet järkähtämättöminä aikojen läpi selviten hirvittävistä taisteluista ja voimakkaista myrskyistä tullakseen yhdeksi taikamaailman hienoimmista kouluista.

Ja juuri tämä kyseinen koulu toivottaa sinut tervetulleeksi.

Nimi: Siivekäs
Kotisivut: http://landoflyndia.suntuubi.com/

20.12.2016 15:34
Portit Lyndiaan...
Tervetuloa, arvon kulkija! Kuka sinut tänne johdattI?

Olet nyt Lyndian porteilla. Ai kysyt, mikä on Lyndia? Lyndia on pieni keskiaikainen kaupunki jossain päin maailmaa, mutta Lyndia on samalla myös itsenäinen valtio. Sitä hallitsee kuningatar Lyydia III. Hän on vielä nuori, 22 vuotias, ja on noussut juuri valtaan. Mahtaakohan hän valita itselleen joskus kuninkaan? Sitä emme tiedä... vielä.Lyndia on siis keskiaikaisessa kaupungissa pelattava vieraskirjapohjainen roolipeli.
Pelin ideana on siis pelata kaupungissa itse luomallasi hahmolla. Onko hän nuori poika, joka yrittää kaikin tavoin päästä tapaamaan nuorta kuningatarta ja voittaa hänen sydämensä? Vai onko hän kenties nuori neiti, joka yrittää päästä linnaan töihin, vaikka piiaksi? Vai onko hän joku kylässä asuva tavallinen ihminen, joka elää perheensä luona ja työskentelee sepän oppipoikana? Sen saat päättää itse.


Nimi: Kitty
Kotisivut: http://revontuli.suntuubi.com/

20.12.2016 15:33
Tervetuloa Revontuleen

Hei siellä! Toivotan sinut todella tervetulleeksi Revontuleen, Soturikissat -aiheiseen tarinaroolipeliin. Voit liittyä ropeen, tehdä oman kissasi ja valita klaanin missä hän elää. Saat päättää itse, mitä kissasi elämässä tapahtuu! Odotan innolla, että saan lukea kissasi seikkailuista. Tähtiklaani valaiskoon polkusi, arvon kulkija.

Nimi: Kitty
Kotisivut: http://catsoftheforest.suntuubi.com/

20.12.2016 15:33
~ PYÖRREMYRSKYN NÄKÖKULMA...
Katselen ympärillesi ihmeissäni. *Täälläkö kaikki muinaiset esi-isämme asuivat?*
Vilkaisen vierelläni seisovaan Kyytähteen. Hänen mustan, ruskean ja valkoisen kirjava turkkinsa kiiletelee auringon paisteessa samalla väreillen tuulessa. *Mitäköhän hän miettii?*
Käännyn silmäilemään taas edessämme näkyvää maisemaa. Pian kuulen askelia, kun muiden klaanien johtajat liittyvät seuraamme.
"Täällä sitä ollaan", Kirkastähti maukuu. "Uusi alku."
Pilkkutähti nyökkää. "Niin. Kyllä me selviämme."
"Siitä ei ole epäilystäkään", Mustikkatähti maukaisee rohkealla äänellä.
"Eiköhän jaeta reviirit niin kuin ne silloin ennen olivat? Olisi kiva päästä jo asettumaan kodiksi..." Pilkkutähti esittää.
"Oikein hyvä idea", Kirkastähti huomauttaa.
"Tulkaahan. On aika puhua klaaneille", Kyytähti maukuu ja vilkaisee minuun vielä, ennen kuin kajauttaa kutsuhuudon.
Nyökkään uskollisena päällikölleni. "On aika."
"Tulkoot jokainen oman riistansa metsästämään kykenevä tänne klaanien kokoukseen!"Tervetuloa, kulkuri

Tervetuloa Metsän Kissojen sivuille! Saatoitkin tunnistaa nuo mainitut kissat, jos olet joskus ollut liittyneenä Kuunnousu -nimiseen Soturikissat -tarinaroolipeliin. Eihän niitä saa matkia? Tässä tapauksessa saa, sillä nämä ovat Kuunnousun uudet sivut! Kuunnousu on siis muuttanut uuteen osoitteeseen, sekä vaihtanut nimensä. Tästä alkaa uusi aika siellä eläneiden kissojen elämässä. Miten käy klaanien, kun he muuttavat jo kirjoista tutuksi tulleille reviireille; järvelle. Joskus näillä reviireillä ovat Tulitähti ja muut temmeltäneet. Nyt on heidän aikansa herättää Soturilaki uudestaan eloon tällä seudulla. Eikun tutkimaan sivuja! Uudetkin liittyjät ovat hyvin tervetulleita. Teillä on paljon kuultavaa kissoilta, jotka olivat Suurella Taivalluksella näille reviireille.

- Kitty YP


©2017 Jokivarsi-Sanan Säilä - suntuubi.com