Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Mainostaja, muistathan ettet mainosta K.18-sivuja tai materiaalia!

Onhan sivuillasi myös mainoskirja, jotta Säilä saa vastavuoroisesti mainostaa teidän sivuillanne?

Vain yksi mainos per sivu!

 

 

Vieraskirja  1  2  > [ Kirjoita ]

Nimi: Akama
Kotisivut: http://kohtalonkynnet.suntuubi.com/

22.06.2017 18:12
Pentutarhassa leikkivä pentu, soturin taitoja opetteleva oppilas, taistelukentillä taisteleva soturi, rohkea parantaja vaiko viisas päällikkö? Kohtalon Kynsissä on monia polkuja, minkä niistä sinä valitset? Valitsetko pimeän polun murhaajan tiellä, vaiko valoisan klaanikissan tien? Tuleeko sinusta kenties legendaarinen soturi -vai muistetaanko sinut vain yksittäisenä petturina? Tuletko olemaan valloittaja vai se, joka alistuu kohtaloonsa? Valitse polkusi, luo kissasi ja lausu sanat "Veri on kohtalomme oikeus kyntemme" -ja näin sinusta tulee oikea soturi.

Nimi: Salama
Kotisivut: http://villisielun.suntuubi.com/

18.06.2017 08:01
Villisielun virtuaalikennel kesäkuussa 2017 perustettu kennel, joka tarjoaa monipuolista toimintaa lähes jokaiselle virtuaalikoirista kiinnostuneille. Kasvatamme bordercollieita, sileäkarvaisia collieta ja länsigöötanmaanpystykorvia. Kasvatuksen lisäksi järjestämme virallisia sekä epävirallisia kilpailuja. Näiden toimintamuotojen lisäksi myös hoitajatoiminta ja leirien järjestäminen kuuluvat toimintaamme.

Tervetuloa tutustumaan villeihin!

Nimi: Varjotar
Kotisivut: http://varjolinna.suntuubi.com

19.05.2017 11:50
Virtuaalitalli Varjolinna on enää hoitajia ja kävijöitä vaille valmis. Päädimme ottaa uutta tuulta alle ja katsoa, jos nyt saisimme hoitajia tai yksityisten omistajia tiluksillemme. Tunnelmallinen barokkitalli tarjoaa rentoa harrastamista hevosten kanssa. Hoitajat saavat edetä tasoja ja sitä kautta nousta tallin parhaimmaksi hoitajaksi. Hoitajat ja yksityisten omistajat ovat tallimme kantavin voima, mutta sen ohella järjestämme aktiivisesti kilpailuita klassisissa, vieraampia lajeja ja historiallisessa ratsastuksessa. Käythän raapustamassa puumerkkisi tai ihastelemassa hevosiamme? Ovet ovat aina avoinna ♥

Nimi: Shun
Kotisivut: http://halfthestory.suntuubi.com/

30.04.2017 19:39
Internetin ihmeellisestä maailmasta löytyy tarinasivuja vaikka muille jakaa, mutta Half the story on omistettu vain ja ainoastaan suomenkielisille fanfictioneille.
Tekeekö mielesi lukea ficci jostain suosikki kirjastasi? Vai tahdotko kirjoittaa fanfictionin jonkin elokuvasarjan hahmoista? Se onnistuu täällä. Half the storyssa sinun, arvoisa lukija, on mahdollisuus lukea fanfictioneja tai lähettää sellainen julkaistavaksi ja muiden luettavaksi.
Ovet ovat auki, älä pelkää astua sisään.

Nimi: Dee
Kotisivut: http://skylion.suntuubi.com/

14.04.2017 16:25
Tervetuloa jo 18.10.2013 alkaen toimineeseen koirapeliin, joka kantaa tällä hetkellä nimeä Skylion! Voit ostaa koiria, kilpailla niillä, kasvattaa niitä ja nousta parhaaksi koirankasvattajaksi! Jos yhtään pidät koirista, suosittelemme lämpimästi lukemaan ohjeet läpi ja lähettämään liittymislomakkeen.

Nimi: Ushma
Kotisivut: http://rainbowsky.suntuubi.com/

14.04.2017 11:53
Kiinnostavatko sinua karvaiset nelijalkaiset ystävämme, koirat? Oletko haaveillut jo pitkään koirasta, mutta syystä tai toisesta et ole sellaista saanut omaan perheeseesi? Tai oletko muuten vain innokas tarinankirjoittaja, jolla riittää mielikuvitusta ja kiinnostusta? Mikäli vastasit edes yhteen edelläolevista kysymyksistä kyllä, olet enemmän kuin sydämellisesti tervetullut virtuaalikennel Sateenkaaritaivaaseen!

Sateenkaaritaivas on virtuaalikennel, jolla ei ole varsinaista kasvatusrotua, mutta teetän ainoastaan puhdasrotuisia pentuja. Kennelin koiralauma on kasvanut hurjaa vauhtia ja iso osa koirista on hoitajaa vailla, joten käythän ystävällisesti edes tervehtimässä niitä, ties vaikka joku vapaana olevista tassukkaista sulattaisi sydämesi kertaheitolla ja tahtoisit alkaa hoitamaan sitä. Jätäthän ystävällisesti myös tassunjälkesi postiluukkuumme merkiksi siitä, että olet käynyt paikalla? Tervetuloa vielä kerran, minä ja koirat odotamme sinua! <3

Nimi: Andro & Sono
Kotisivut: http://pokemoncarecobalt.wixsite.com/hoitola

09.04.2017 19:35
Tervetuloa aktiiviseen Pokémonhoitola Cobaltiin!

Nimi: Rölli
Kotisivut: http://supravi.suntuubi.com//

03.04.2017 18:57
Tervetuloa Romanian metsiin, jossa villit koirat hallitsevat kahta reviiriä. Toisen lauman, Fightersin, alfatar, Tatyana, hallitsee järjellä ja hyvällä hengellä uutukaista laumaa, kun taas toisen lauman, Castigatorin, juonikas alfatar Yönsielu pitää vain vanhimmat hengissä.. Kumpikin lauma tarvitsee uutta verta riveihinsä, joten olet tervetullut roolipelisivustolle nimeltä Supravi. Tässä realistisessa, vieraskirjapohjaisessa pelissä pelataan koirilla.

Nimi: Alba
Kotisivut: http://nefarious.suntuubi.com/

31.03.2017 16:03
Tule tutustumaan Nefariouksen ihmeelliseen maailmaan! Arvosteluja ja sivulistausta kaikenlaisille sivustoille.

Nimi: Dee
Kotisivut: http://dyrfinn.suntuubi.com/

20.03.2017 21:58
Grönlanninmeren ja Norjanmeren tuntumassa sijaitsee alue, jonne harva on löytänyt. Se on aivan oma maailmansa, joka sijaitsee piilossa sumuverhon keskellä, siellä, minne kovin moni ei uskalla mennä eivätkä kaikki edes pääse. Onko juuri sinut valittu yhdeksi heistä, lohikäärmeratsastajista?

Nimi: Chica
Kotisivut: http://sudenkosketus88.suntuubi.com/?cat=1

13.03.2017 20:05
Pitkän taujon jälkeen viimein uudistettu sudenkosketus avaa ovensa kaikille mielikuvituksellisille paajille! Astu avaruudessa oleskelevien susien maahan, jossa vain taivas on rajana! Luon juuri niin mielikuvituksellinen hahmo kuin vain haluat ja lähde suuren seikkailuun hamosi kanssa! :) Sinut tervetulleeksi toivottaa Chica & Yo

Nimi: Misaki
Kotisivut: http://hetaliaworld.w2.fi/

11.03.2017 21:08
Willkommen, välkommen, welcome. Olet tervetullut World of Hetaliaan, jossa pelaamme valtioiden ihmismuodossa olevilla stereotyypeillä.

Roolipeli perustuu Himaruya Hidekazin luomaan Axis Powers Hetalia -mangaan, josta on tehty myös anime. Pelin ikäsuositus on K-13, mutta nuorempienkaan pääsyä ei ole evätty.

Nimi: Sisla
Kotisivut: http://sysala.suntuubi.com/

11.03.2017 12:31
Sysälässä vallitsee kiireetön fiilis ja puitteet ovat, mitä parhaimmat rauhalliseen etenemiseen hevosensa kanssa.
Saa hevosia tulla muuten vain rapsuttelemaan ja tuvan vieraskirjaan voi jättää tervehdyksensä tallilaisille.

Nimi: Vanessa & Audrey
Kotisivut: http://hevostilakoivu.suntuubi.com/

09.03.2017 19:39
Pidätkö ratsastamisesta? Entäpä tarinoiden kirjoittamisesta? Ja ennen kaikkea - rakastatko hevosia? Jos vastasit kyllä, hevostila Koivu on sinulle oikea paikka! Olemme vuonna 2017 aloittanut luotettava virtuaalitalli ja kaipailisimme hoitajia tallillemme.
Tervetuloa mukaan!

Nimi: Dee
Kotisivut: http://dyrfinn.suntuubi.com/

09.03.2017 17:26
Grönlanninmeren ja Norjanmeren tuntumassa sijaitsee alue, jonne harva on löytänyt. Se on aivan oma maailmansa, joka sijaitsee piilossa sumuverhon keskellä, siellä, minne kovin moni ei uskalla mennä eivätkä kaikki edes pääse. Onko juuri sinut valittu yhdeksi heistä, lohikäärmeratsastajista?

Nimi: Nike
Kotisivut: http://nike.w2.fi/

07.03.2017 16:28
Tarinoita, kirja-arvosteluja, blogi, vapaasti kopioitavia ulkoasuja - tätä kaikkea on Niken Valtakunta. Tervetuloa!

Nimi: Unisiipi
Kotisivut: http://romukoppani.suntuubi.com

14.01.2017 19:53
Kiinnostavatko novellit, pidemmät jatkotarinat, kirja-arvostelut tai -esseet?

Ajatusteni romukopasta löytyy sekalainen kokoelma kaikkea edellä mainittua ja enemmänkin. Aiheet pyörivät ihmissuhteiden, soturikissojen ja fantasian ympärilllä. Tulevaisuudessa olisi tarkoitus laajentaa valikoimaa myös rikoskirjallisuuteen ja jännitykseen.

Tervetuloa lukemaan ja nauttimaan!

Nimi: Niameus
Kotisivut: http://rowancastle.suntuubi.com/

05.01.2017 19:44
Hei matkaaja! Näetkö tuon vanhan kuluneen linnan vuorten luona?

Rowan Castlessa sinun on mahdollista kopioida vapaasti ulkoasuja, tilata sivuillesi ainutlaatuinen ulkoasu ja pyytää arvostelu tai listaus. Meiltä löytyy myös kattavaa apua suntuubin käyttöön ja ulkoasujen tekoon. Käy vain peremmälle!

Nimi: L
Kotisivut: http://paperangels.arkku.net

04.01.2017 10:07
Paper Angels - kuuletko siipien havinaa?

Nimi: Zaaga
Kotisivut: http://alyster.suntuubi.com/

03.01.2017 20:31
Alyster on hevosilla pelattava foorumiroolipeli, joka perustettiin jo vuonna 2014 aluksi realistiseksi painottuvana. Pelissä on kaksi lajia, magiahevoset ja normaalit hevoset sekä näiden kahden risteytykset, puoliveriset. Lajit ovat jakaantuneet kahteen suurlaumaan, joiden välissä sinnittelee pieni sekalauma. Kaikilla on silti jotain yhteistä - nykyisyyttä varjostaa menneisyyden kolhut ja menetykset.

Nimi: Zira
Kotisivut: http://gaia.suntuubi.com/

02.01.2017 12:51
2016 vuoden vikana päivänä luotu blogi.

Nimi: Papi
Kotisivut: http://kolmenvoima.suntuubi.com/

01.01.2017 14:35
Soturikissat -sarjaan perustuva tarinasivusto, jolle ylläpitäjät kirjoittavat löyhästi impromuotoista tarinaa. Saattaa sisältää spoilereita Soturikissoista!

Nimi: Unisieppari
Kotisivut: http://subetaedelweiss.suntuubi.com/

01.01.2017 09:15
Tervetuloa Subetahoitola Edelweissiin! Edelweiss on katoavaa lajia, eli aktiivinen subetahoitola, jossa saat hoitamisen lisäksi osallistua subetasi kanssa kisoihin, haasteisiin ja tapahtumiin, kasvaa tasoja, keräillä tavaroita, liittyä kuukausikerhoon ja koettaa voittaa kuukauden kirjoittajan tittelin! Kun olet päässyt itse tarpeeksi korkealle tasolle, saat myös itse järjestää tapahtumia ja ottaa lisää subetoja.

En ole sivuston ylläpitäjä, mutta sain luvan mainostaa.

Nimi: Siivekäs
Kotisivut: http://landoflyndia.suntuubi.com/

30.12.2016 19:44
Portit Lyndiaan...
Tervetuloa, arvon kulkija! Kuka sinut tänne johdattI?

Olet nyt Lyndian porteilla. Ai kysyt, mikä on Lyndia? Lyndia on pieni keskiaikainen kaupunki jossain päin maailmaa, mutta Lyndia on samalla myös itsenäinen valtio. Sitä hallitsee kuningatar Lyydia III. Hän on vielä nuori, 22 vuotias, ja on noussut juuri valtaan. Mahtaakohan hän valita itselleen joskus kuninkaan? Sitä emme tiedä... vielä.Lyndia on siis keskiaikaisessa kaupungissa pelattava vieraskirjapohjainen roolipeli.
Pelin ideana on siis pelata kaupungissa itse luomallasi hahmolla. Onko hän nuori poika, joka yrittää kaikin tavoin päästä tapaamaan nuorta kuningatarta ja voittaa hänen sydämensä? Vai onko hän kenties nuori neiti, joka yrittää päästä linnaan töihin, vaikka piiaksi? Vai onko hän joku kylässä asuva tavallinen ihminen, joka elää perheensä luona ja työskentelee sepän oppipoikana? Sen saat päättää itse.

Nimi: Ginweed95
Kotisivut: http://ginweed95.suntuubi.com/

28.12.2016 23:12
GingaWorldissa nyt mahdollisuus myös tarinaroolipeliin!

©2017 Jokivarsi-Sanan Säilä - suntuubi.com